De heer Eduard Van den Branden

Photo 749720
Woonachtig te Pulderbos (2242, België)
Geboren te Merksem (2170, België) op maandag 9 augustus 1948
Overleden te Pulderbos (2242, België) op woensdag 30 november 2022 op 74 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de vrijdag 2 december 2022.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van De heer Eduard Van den Branden. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

6 berichten (2 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Onze oprechte deelneming voor de hele familie!
Toni, Daisy en Mauro

Daisy Demuyer- 5/12/2022

Rouwbetuigingen 

Onze innige deelneming bij het overlijden van Eddy. Eddy was zeer aanwezig in mijn jeugd als vriend van mijn ouders en grootouders in de koffiewinkel in de Van Campenhoutstraat. Voor mij was hij 'Nonkel Eddy' en ik zal hem voor altijd herinneren als een levenslustig, energiek en positief man. Hij had altijd een mopje mee als hij over de vloer kwam en had er zichtbaar plezier in als hij ook mij als klein kereltje kon doen lachen. Mooie herinneringen. Rust zacht 'Nonkel Eddy'.

Frank Jr. Neels- 3/12/2022

Rouwbetuigingen 

WAT DOET HET WEERAL PIJN OM HET HEENGAAN VAN EEN DIERBARE TE ERVAREN. EDDY LEEFT VERDER IN AL MIJN HERINNERINGEN AAN DE MOOIE TIJD VAN DE DRUMBAND EN DE BRADERIJEN, SAMEN MET DANY + , FRANK JR. EN KIM. HEEL VEEL STERKTE TOEGEWENST.

FRANK NEELS- 3/12/2022

Rouwbetuigingen 

Oprechte deelneming en veel sterkte bij het het verlies van jullie dierbare.

Andre Sprockeels- 2/12/2022