Andre Sprockeels Uitvaartzorg

De rouwbetuigingen

Photo 650385Mevrouw Nicole Renier
Heel veel sterkte , voor heel de familie.
Jammer genoeg moet men onze geliefden afgeven , wat altijd een leegte achterlaat.
Maar die leegte word terug opgevuld door nieuwe geliefden , zoals de Lior.
Hopelijk brengt dit een beetje licht in uw verlies.
Photo 599110De heer Walter Dillen
Mijn vriend en partner in oprichting van onze zaak W I L J O in 1967 Ik denk nog steeds aan je. Als de grootste belgische olietrader
Photo 650385Mevrouw Nicole Renier
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van tante Nicole. Veel sterkte voor de ganse familie, blijf vooral de vele mooie herinneringen koesteren.
Photo 649583De heer Eddy Van Dijck
Geliefde vrienden in de waarheid.
Het verliezen van iemand in de dood is steeds erg te noemen maar wetende dat hij momenteel geen pijn meer voelt is ook een vertroosting. De grootste vertroosting is echter wanneer Jezus hem zal roepen en Eddy zal antwoorden. Hij zal dan weer onder ons zijn, zonder ziekte, zonder pijn.
Mijn vrouw en ik wensen jullie de strekte van Jehovah's geest over jullie.

Willy en Chantalle Poffé.
Photo 649583De heer Eddy Van Dijck
Heel veel sterkte in deze zware tijden
Photo 647711De heer Marcel Verbruggen
Mijn oprechte medeleven aan de familie met het overlijden van Marcel Verbruggen. Ik las vandaag het artikel in De Standaard van Hans Van Dyck.
Marcel was mijn "meester" in het 5de studiejaar in Sint Lievens, vele jaren geleden (ik ben er 63). Ik had een goede band met "meester Verbruggen" en herinner mij nog goed hoe hij kon vertellen over de natuur en hoe die bedreigd werd. In de klas had hij het over de acties tegen het duwvaartkanaal en het mogelijk verdwijnen van een deel van het Peerdsbos. Ik vermoed dat mijn liefde voor de natuur toen is ontstaan en ben Marcel daarvoor dankbaar.
Photo 647711De heer Marcel Verbruggen
Beste Rosa en familie,
Vooreerst onze deelneming bij het overlijden van Marcel. We wensen Rosa en de familie veel sterkte en moed om het heengaan van Marcel te kunnen verwerken.
Met het overlijden van Marcel ging een voornaam man van ons heen. Marcel zette zich gedurende zijn hele leven in voor de natuur- en milieubescherming in Vlaanderen en vooral voor het realiseren van zijn levenswerk De Zegge. Wij zijn hem hier veel dank voor verschuldigd. Zonder hem was er geen Zegge meer...Het is trouwens daar dat ik Marcel bijna 50 jaar geleden voor het eerst ontmoette. Een man die van toen af aan mijn leven als natuurbeschermer duidelijk richting gaf. Hij leerde me om nooit op te geven bij moeilijke dossiers. Daarnaast droeg Marcel sterk bij aan natuureducatie dankzij de vele reportages en bijdragen die hij destijds in opdracht van de BRT maakte. Zijn recent boek 'De vallei van de Kleine Nete met De Zegge en de tijd van toen' is de verpersoonlijking van dit levenswerk.
We zullen Marcel erg missen!
Ludo Benoy en Katja Claus
Photo 639630De heer Rudy Govaerts
Heel veel sterkte voor jullie allemaal in deze moeilijke periode.
Mijn allereerste schoonvader zal ik nooit vergeten. Het was een fantastische mens.
Vanwege
Lesly, pascal en kids
Photo 647260Mevrouw Clementine Vermeulen
Oprechte medeleven.
Familie. Van Assche - Meuris.
Tom, Vicky, Fjorre en Geert.
Photo 647711De heer Marcel Verbruggen
Bomen sterven staande. Ik had het grote voorrecht, het plezier en soms ook wel de opgave om vele jaren met hem te mogen samenwerken. Ik ben er eeuwig dankbaar voor. Marcel heeft niet zomaar een steen verlegd in de rivier maar, ook letterlijk, hele dijken gebouwd en zo De Zegge behoed en gemaakt tot de parel die ze nu is. Eindeloos respect!

Mijn oprechte deelneming aan Rosa en de familie!
Photo 647711De heer Marcel Verbruggen
Beste Marcel, lieve Rosa,
wat een schok jouw dood te vernemen. Ik dacht serieus dat jij onsterfelijk was. Wat moet er zonder jou geworden van de natuur in Vlaanderen? Zo vaak zijn we samen op stap geweest, ik als journalist, jij als natuurbeschermer en kineast. Zo vaak heb ik je geïnterviewd voor diverse bladen. De herinneringen aan je talloze natuurfilms, je televisieprogramma's en je vriendschap vergeet ik nooit. En Rosa, ook jou vergeet ik niet; jij die niet alleen Marcels echtgenote was, maar ook zijn trouwe assistent die voortdurend voor hem moest opdraven, van het dragen van zijn camerastatief tot het figureren in een meeuwenkolonie waarbij hij je vanop afstand filmde terwijl de vogels je hoofd tot bloedens toe pikten.
Met Marcel is een legendarische natuurbeschermer ons ontvallen. Ik wens jou, Rosa, maar ook Reinhilde, Annemie, Rieke, Lieve en Marleen en de hele familie veel sterkte toe.
Photo 647711De heer Marcel Verbruggen
Hierbij wil ik graag even zeggen dat ik ontzettend blij ben Marcel een paar keer ontmoet te hebben en dat ik hem een beetje heb kunnen helpen bij de realisatie van zijn boek 'De vallei van de Kleine Nete met de Zegge en de tijd van toen'. Ik heb altijd opgekeken naar pioniers in de natuur- en faunabescherming zoals Marcel. Hij was een vechter voor het goede doel, maar ook een aimabel man. Zijn mailbericht van 28 september 2019 waarmee hij me feliciteerde met mijn boek 'De slimste vogelgids' beschouw ik als het mooiste compliment dat ik ooit kreeg en dat ik ook het meeste waardeer. Het ga je goed vriend en bedankt voor alles wat je voor onze kwetsbare natuur hebt gedaan. Aan Rosa: veel sterkte gewenst.
Photo 647711De heer Marcel Verbruggen
Mijn oprecht medeleven aan de familie.
Marcel heeft op mij een onuitwisbare indruk gemaakt destijds bij de beheerswerken in zijn Zegge. Nadien heb ik hem zoals zovelen vol bewondering en trots gevolgd in film en media. Hij is en blijft een voorbeeld. Dank aan de familie dat zij hem heeft gesteund door de jaren heen in zijn belangrijke missie!
Photo 647711De heer Marcel Verbruggen
Innige deelneming bij het overlijden van Marcel. Wens de familie veel sterkte bij dit verlies.
Photo 647711De heer Marcel Verbruggen
Innige deelneming met het overlijden van Marcel.

Guido/Christiane
Photo 646452De heer Corneel Mostmans
Onze oprechte deelneming met het verlies van van uw man en jullie vader.
Moge de steun van vrienden troost bieden en goede herinneringen het verlies verzachten.
Photo 646452De heer Corneel Mostmans
Ik heb Cor gekend begin de jaren 1970 als een aangename, vriendelijke collega bij Alcatel Bell tijdens de overbrenging van productieactiviteiten van Bell Antwerpen naar Geel. Cor was toen verantwoordelijk voor de verhuisplanning in de stafdiensten. Wij konden op een vlotte manier samenwerken!
Spijtig genoeg zijn we elkaar achteraf uit het oog verloren.
Mijn innige rouwbetuiging en deelneming aan gans de familie bij dit vroegtijdig verlies!
Photo 646452De heer Corneel Mostmans
Het is intens verdrietig iemand te moeten missen met wie je je zo verbonden voelt. Ik wens jullie alle kracht en sterkte toe om het verlies van uw man/papa te dragen.
Photo 646452De heer Corneel Mostmans
Beste Familie van Cor,
Ik mocht de laatste vier jaar van onze humaniora sarren met Cor op Sint Jan Berchmans doorbrengen.
In eden zeer actieve klas me enkele 'haantje-de-voorstes' herinner ik mij Cor als een rustige en rustbrengende figuur, iemand die wijzer leek dan zijn jaargenoten.
Spijtig mochten wij mekaar de laatste vijftien jaar niet meer ontmoeten.
Ik bewaar een zeer goede herinnering aan hem en wens de familie veel sterkte bij dit voortijdig verlies.
Mark Bottu
Photo 646452De heer Corneel Mostmans
Mijn oprechte deelneming aan de familie van Corneel.
Corneel was mijn klasgenoot in het middelbaar onderwijs van het St.-Jan Berchmanscollege. Fijne, sympathieke kerel zonder kapsones ... iemand die steeds zichzelf was op een positieve manier.
Rust in vrede Cor 🌷
Photo 646452De heer Corneel Mostmans
We zijn er stil van en waar woorden tekort schieten,
willen we laten weten in gedachten bij jullie te zijn!
We wensen jullie veel liefde, kracht en licht toe.
Koester de mooie herinneringen waaruit jullie troost en steun kunnen halen.

***
Photo 646452De heer Corneel Mostmans
Innige deelneming, laat Cor's gedachten in jullie verder leven.
Photo 645976De heer Rik Aerts
Ingrid en familie,
Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van je vader. Ik denk aan jullie. Veel sterkte.
Ria
Photo 639630De heer Rudy Govaerts
Wij zullen ons Rudy altijd blijven herinneren als een fijne zeer empathische kerel die met iedereen overeen kwam en altijd een babbeltje kwam slaan.. Ook had hij een grote liefde voor countrymuziek... en dan Mike die altijd 'Copperhead Road' moest spelen voor hem.... en waar hij dan op de dansvloer het beste van zichzelf gaf.
Jammer .... zo uit het leven gerukt zo vlak voor je pensioen ... veel te vroeg.
Heel veel sterkte aan Greta en de hele familie... Het ga je goed man waar je ook bent..... Mike en Evy
Photo 639630De heer Rudy Govaerts
Innige deelneming veel sterkte aan familie van Rudy hij was een gouden persoon altijd positief en humoristisch we zullen je missen Vanwege collega Henco 2