Andre Sprockeels Uitvaartzorg

De eerbetonen

Photo 665667De heer Yves Aerts
Onze oprechte deelneming in dit zware verlies. Woorden schieten te kort om te vertellen hoeveel hij betekende voor de Bluegrassscene en zijn muziekvrienden en hoe hard we hem zullen missen. Geen gratis jetonnekes meer bedelen met een liedje op de gitaar aan de kassa van het één of ander festival :-) See you on the other side ... don't stop playing g-runs.
Photo 665667De heer Yves Aerts
Yves, heel goed kenden we elkaar niet. Maar omdat we beiden peter zijn van Ina en Wouter´s kinderen hebben we elkaar wel meerdere keren tegen gekomen. Ook daarvoor hebben onze wegen elkaar gekruist. Je leek me altijd een goedlachse en joviale kerel. En ik had enorm respect dat je je dromen achterna ging. Toen het nieuws me bereikte was dit toch wel even aangekomen.
Our (me and Lizzy) hearts goes out to your mom and sister.
Photo 639630De heer Rudy Govaerts
Time to say goodbye, Beste Rudy jij was altjd zo behulpzaam en goedlachs. er kon altid wel een praatje of een lach vanaf. Er is deze week geen dag voorbij gegaan dat ik niet aan jou gedacht heb. De weekends op Henco zullen voor mij nooit meer hetzelfde zijn, ik ga u verdomd hard missen. Vaarxel vriend,het ga je goed !! Rust zacht Cowboy
Photo 639630De heer Rudy Govaerts
Heel veel sterkte aan de ganse familie R.I.P. beste vriend Rudy, gouden hart goede vriend altijd even goed gezind en behulpzaam
we gaan je missen Rudy
een oude schoolvriend van de lagere school in Zandhoven ook mijn geboortedorp.
vanwege Vermandel-Van Roey Staf en Ria.
Photo 639630De heer Rudy Govaerts
Rudi was een kleurrijke figuur die we niet gauw zullen vergeten in de Country wereld. RIP Rudi , en sterkte voor je familie en vrienden. Je zult gemist worden! Namens mezelf en de Desperado Country Line dancers van Massenhoven Take this cowboy home...
Photo 639630De heer Rudy Govaerts
Cowboy,

Mate, bedankt voor jou oneindig mooie inzet, je flexibiliteit. Je stond er altijd, je ademde Henco. Rust zacht, vriend. Weet dat wij jou nooit zullen vergeten! We missen je nu al. RIP
Photo 639630De heer Rudy Govaerts
Rudy,
ik ga je missen, je was mijn trouwe vriend, samen met mijn echtgenoot Walter, overleden op 9/8/2019.We hebben veel plezier gemaakt en veel vertelt over van alles en nog wat, dat het de laatste tijd moeilijk ging op het werk met al die jonge garde...Voor Puck zal het moeilijk zijn nu zijn 2de vriend op een lange reis gaat, hopelijk vol avontuur en kom je mijn Walterke ergens tegen.

Groetjes aan de familie en veel sterkte, die kunnen jullie gebruiken, Rudy was een toffe en aangename kerel en een helpende hand indien nodig , om mee samen te zijn.
Renilde Roggeman(Weduwe de Groof Walter)
Photo 624341De heer Armand Daniëls
Beste familie,

Ik heb Armand gekend als een positieve man met een groot hart voor dieren.
Zijn hond Breezer was zijn trouwe kameraad en ze steunden elkaar door dik en dun. Mooi om zien.
Ik wens jullie veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Mijn oprechte deelneming,
Dierenarts Inneke Blom
Photo 614491De heer Tom Van Eester
Den Tom ... of hoe wij hem vroeger noemden den Billy ... honderden bezoeken gebracht bij ons in’t frutkot ( paul en Kelly ) aan de Cap 3000 samen met de Jimmy altijd . Dit was even schrikken zoals ik den Tom herinner was hij altijd aan de lach en aan het swanzen en hij had geen vijanden alleen maar vrienden ... Veel sterkte aan alle kennissen en familie van Tom .
Photo 599110De heer Walter Dillen
Innige deelneming en heel veel sterkte!
Je zal gemist worden.
Het ga je goed,

Tamara, en zeker ook van al de collega’s, het hele team van brasserie de kroon.
Photo 476589Mevrouw Irena Detiège
Make, wat mis ik je
K voel me stuurloos en leeg
Men enige troost is dat je nu geen pijn meer hebt
Geef me wat kracht om verder te leven zonder jouw aanwezigheid...
ik mis je zo..., xxx
Photo 479424De heer Dick Taselaar
Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij mijn laatste 2 bezoeken aan de Wijk Antwerpen, met Dick kon spreken over vroegere dagen! Hij was daar zeer dankbaar voor dat we elkaar steeds goed begrepen en hij wist dat ik zijn humor ten zeerste waardeerde! Wat fijn dat we elkaar weerzien achter de sluier! Ik kijk ernaar uit! Het meest genoot ik van de dagen in Zwitserland Bern, in de tempel waar we samen zoveel leerden van de toenmalige Tempelpresident! Dick , je blijft in mijn hart totdat we elkander weerzien en omhelzen!
Photo 479424De heer Dick Taselaar
Beste Dick,

Wat kennen we je al lange tijd, eerst samen met Ineke waar ik ook zo fijn mee heb samen gewerkt in de tempel, en dan de jaren met Dalva.
Twee prachtige vrouwen hebben aan je zijde gestaan!
Ik dank je voor je werk en trouw voorbeeld in het evangelie, volhard tot het einde staat op de rouwkaart...waarop ik een volledig amen zeg.
Mijn oprechte dank voor je voorbeeld.
Tot weerziens, veel liefs Louise
Photo 462242De heer Joseph Roefs
Joseph Roefs heb ik leren kennen als een vrijgevend man.
Hij was een trotse man van weinig woorden en bezat een enorme dosis droge humor.
Achter deze trotsheid zat een gevoelig persoon die moeite had om dit te tonen.
Een man getekend door het leven, gevormd door de oorlog en getraumatiseerd door het verlies van zijn kind, zijn eerste en tweede vrouw.
        
Ik heb hem voor het eerst ontmoet in Antwerpen waar ik de keuring als mogelijke schoonzoon doorstond.
Mijn carrière bij Joseph Roefs, startte met “den Voze Hollander” waarna ik al gauw “den Burgemeester” en later door hem zijn “Advocaat” werd genoemd.
Inmiddels is hij vredig van ons heengegaan en is mijn carrière bij hem geëindigd en heb ik uit respect voor deze man samen met zijn dochters de uitvaart met een warm hart in elkaar gezet.

Joseph Roefs, ik dank je voor alle moeilijke en mooie momenten en dat ik je heb mogen begroeten.

Rust zacht en vaarwel!
Jan