Andre Sprockeels Uitvaartzorg

De getuigenissen

Photo 647711De heer Marcel Verbruggen
Innige deelneming van het bestuur Red de Voorkempen vzw.
Wij eren de eerste Groene Dwarsligger uitgereikt aan Marcel in 2009. De naam De Groene Dwarsligger maakt duidelijk dat de gelauwerde jarenlang koppig tegen de stroom in is blijven roeien. Het boek uitgegeven in 2009 over 40 jaar strijd voor een leefbare stadsrand spreekt over De Pioniers. Marcel Verbruggen en anderen. Slogans van toen, SOS Leefmilieu, Boomalarm enz.
Photo 647711De heer Marcel Verbruggen
Beste familie,

Sinds 2000 wonen wij op de Mosselgoren.
Marcel en Rosa zijn mensen die aanwezig waren in onze buurt. Vaak waren er korte ontmoetingen bij het open raampje aan hun grote jeep. Vooral toen Marcel opmerkte welke bedoelingen wij hadden met onze oude hoeve en de grond er rond, ging er een deurtje open. Na dat we elkaar iets beter kende, verzamelde Rosa voor ons confituurpotjes, die ze dan regelmatig kwamen langs brengen.
Wij hebben Marcel enkel gekend als kranige 70 en 80 plusser... gedreven rond zijn Zegge... hij nam ons op sleeptouw met zijn verhalen, gaf ons inzicht in de buurt die nu onze thuis is.
Laat vele warme herinneringen een troost zijn voor jullie allemaal!
Photo 639630De heer Rudy Govaerts
Onze welgemeende deelneming, bij dit plotse afscheid van Rudy. We kenden hem in onze "countrywereld" als ambiancemaker en altijd een babbel op onze en andere bals. We will miss you, cowboy! Sterkte aan zijn familie & vruenden vanwege de Blue Hill Country Dancers Herselt Blauberg
Photo 599110De heer Walter Dillen
Vanaf dag 1 was je in Bien Soigne een goedlachse klant. Afgelopen zomer na je pensioen belde je nog dat we nog gingen afspreken. Jammer genoeg is dit er niet meer van gekomen. We zullen je missen. Helaas kan ik er morgen niet bij zijn maar zeker wel in gedachte. Sterkte aan iedereen.
Photo 596921De heer Herman Lambrechts
veel sterkte by het verlies van herman.dat de mooie herineringen een puntje van troost zyn in deze verdrietige tyd.vrienden van annie en sooi.
Photo 590911De heer Fons Kerkhofs
Beste familie van Fons,

Met dit schrijven wil ik mijn oprechte deelneming overbrengen aan de familie van Fons.

In de periode eind 2015 tot begin 2017 kwam ik om de 2 weken op consultatie bij Fons. Steeds kwam ik buiten met nieuwe energie waarvoor ik Fons dankbaar ben. Hij kon enorm boeiend vertellen over de kosmos en hoe trachtte mensen te helpen. Hij verbeterde steeds zijn werken omdat hij veel ervaringen had. Ik ben Fons enorm dierbaar én dankbaar en ik ben blij hem te mogen ontmoeten op mijn levenspad.

In gebed ben ik bij hem.

Jean-Marie Elst
Photo 500627Mevrouw Elza Van Suetendael
langs deze weg wens ik alle familieleden mijn medeleven te betuigen bij dit afscheid , , mijn leeftijd belet mij echter tot mijn spijt de verplaatsing naar Viersel.
Photo 476589Mevrouw Irena Detiège
bedankt om ons mama zo respectvol en sereen te hebben begeleid naar haar nieuwe bestemming.
Wij kunnen uw diensten ten zeerste aanbevelen