Andre Sprockeels Uitvaartzorg

Rouwruimte

Mevrouw Simonne Smetryns

Photo 584029
Woonachtig te Deurne (Antwerpen) (2100, België)
Geboren te Wetteren (9230, België) op woensdag 10 november 1937
Overleden te Merksem (Antwerpen) (2170, België) op woensdag 13 november 2019 op 82 jarige leeftijd
Weduwe van de heer Jan Coveliers
     Weduwe van de heer Leon Bruynseels

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de vrijdag 15 november 2019.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mevrouw Simonne Smetryns. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

5 berichten (2 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Dag Simonneke, wat doe je ons toch aan ? Zo'n sterke vrouw die er altijd terug bovenop kwam, een kranige dame die nog eeuwen zou meegaan ...
Je was mijn eerste aanspreek punt bij de Taichi, met Lieve en je hebt me dan ook nog meegenomen naar de "Body & Soul", waar Caroline de plak zwaait. Na de lessen wandelden we samen naar huis.
Met je overlijdens bericht moest ik toch even glimlachen, die pluim en weten wat de gedachte is die erachter schuilgaat, dat hebben zij die met hun verdriet achterblijven héél goed begrepen. Wat fijn, rust zacht tussen al die pluimpjes daar boven, een dame met een warme ziel en een groot hart !

Maria De Cleer- 20/11/2019

Rouwbetuigingen 

Beste familie van ons vriendin Simonne uit de Body & Soul. Hierbij wil ik aan heel de familie van Simonne mijn deelneming overmaken. Wij kende Simonne als een opmerkelijke kranige vrouw op haar leeftijd. Vol overgave kwam zij nog naar de toch zware lessen van Carol ons lesgeefster van Body&Soul Zij was trouwens ook mijn soulmaatje, ze vertelde zo vol overgave over Tunesie, en het gezin waar zij zo goed als thuis kwam.
Zij was zo een lieve dame met veel levenswijsheid, we zullen haar echt daar missen, maar vergeten doen wij haar nooit.Veel liefs en sterkte van Betsy.

Betsy Van Remoortel- 18/11/2019

Rouwbetuigingen 

Oprechte deelneming en veel sterkte bij het het verlies van jullie dierbare.

Andre Sprockeels- 15/11/2019