Andre Sprockeels Uitvaartzorg

Rouwruimte

De heer Marcel Couwels

Photo 614489
Woonachtig te Oelegem (2520, België)
Geboren te Oelegem (2520, België) op zaterdag 1 februari 1930
Overleden te Malle (2390, België) op woensdag 27 mei 2020 op 90 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de zondag 31 mei 2020.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van De heer Marcel Couwels. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

5 berichten (1 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Marcel is één van de personages die de Voorkempen voor mij bekend maakten. De eerste keren ontmoette ik hem omstreeks de jaren '90 en sindsdien kwamen we elkaar elk jaar wel een aantal keer tegen: gras maaiend in één of ander reservaat in onze streek of met een verrekijker.
Eén van mijn laatste herinneringen was tijdens het uitvoeren van beheerwerken in De Pont, wanneer hij sleurde met liesgrassen en riet die pas waren Marcel was een rustig man, wiens wat zwoele stem me altijd zal bijblijven en die ik onlosmakelijk verbind aan de natuur in de Voorkempen (en ruim daarbuiten).

Jens Verwaerde- 8/06/2020

Rouwbetuigingen 

Met droefheid vernamen wij het overlijden van Marcel.
Onze initiator bij de Wielewaal.
Innige deelneming.

André Bosmans- 4/06/2020

Rouwbetuigingen 

Wij zullen onze babbels missen wanneer we je tegenkwamen op uw fiets naar of van het Schildehof en je onze hond begroette en haar 'manneke' noemde.

Juliette Huysmans- 4/06/2020

Rouwbetuigingen 

Oprechte deelneming en veel sterkte bij het het verlies van jullie dierbare.

Andre Sprockeels- 31/05/2020