De heer Antoine Wtterwulghe

Photo 698363
Woonachtig te Zandhoven (2240, België)
Geboren te Borsbeek (Antw.) (2150, België) op zaterdag 12 juni 1943
Overleden te Antwerpen (2020, België) op woensdag 15 december 2021 op 78 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de vrijdag 17 december 2021.

De eerbetonen

4 eerbetoon (1 privé)  
Eerbetoon 

met heel veel pijn in ons hart moesten we afscheid nemen, zonder afscheid te kunnen nemen.
wat een medewerker collega was jij niet.
trouw, beleefd, gedreven, stipt, vriendelijk........
we gaan u missen Toine, hopelijk ziet je onze pa (corneel), hier boven, doe hem de groetjes van ons, we missen hem ook elk jaar meer en meer.
wij zijn u erg dankbaar voor de jaren inzet voor onze firma.
sterke aan de achterblijvers,
harte dank
familie Geerts
www.cgeerts.eu

marc Geerts- 20/12/2021

Eerbetoon 

Hey Toine,

Met geen stokken te stoppen ben je, weeral vertrokken op een lange reis al zal je deze keer niet meer terug keren. Ik weet nog goed toen ik in ons familiebedrijf kwam werken en als opdracht kreeg om alle chauffeur te leren werken met een computer dat jij een van de enige was die überhaupt mee wat moeite wou doen om het te gebruiken, ik heb je daar eigenlijk nooit voor kunnen bedanken. Maar toch wou je met U eigen Excel lijsten die je bij hield per rit van hoeveel je gewerkt had proberen aan te tonen dat ook computers soms fouten maken en zo zat je elke maand bij mij te discuteren over enkele minuten per maand, als ik er aan terug denk krijg ik alleen maar een "smile" op mijn gezicht. Je pakte het altijd zo aan dat je toch gelijk zou krijgen ook al was het niet zo, je zei altijd: "er is een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen". Je bent een top chauffeur en een zalig persoon die we fysiek kwijt zijn. Maar ik ben er wel zeker van dat je al weer bezig bent om al je collega chauffeurs de juiste weg te wijzen. Voornamelijk in de nacht, door als een ster te schijnen boven het asfalt dat jou zoveel avonturen deed beleven.

Toine ik ga u missen man.

Veilige reis en bedankt voor alles!

Sven Geerts- 20/12/2021

Eerbetoon 

Onze oprechte deelnnemingen
Nonkel,
Ik zag je misschien niet veel meer maar sprak met wel dikwijls over. Je was de nonkel met de mercedes en met de paarden, de nonkel et waar ik mijn 1ste skipak van heb gekregen toen we gingenn skieen met school. Ik heb niets anders dan de mooie herinneringen aan je en die zal ik het blijven koesteren. Dag nonkel xxx

Björn Wtterwulghe- 19/12/2021