Mevrouw Chrisje Demuynck

Photo 704614
Woonachtig te Stabroek (2940, België)
Geboren te Brussel (1000, België) op zondag 14 november 1971
Overleden te Lier (2500, België) op donderdag 20 januari 2022 op 50 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de zondag 23 januari 2022.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mevrouw Christine Demuynck. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

36 berichten (22 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Chrisje,
Met groot verdriet en diepe verslagenheid heb ik vernomen dat je ons hebt verlaten.
De aantal onvergetelijke momenten staan in ons geheugen en hart voor altijd.
Slaap zacht en dans er hierboven maar eens goed op los.
Anne-Lise (salsamor)

Anne-Lise Thijs- 25/01/2022

Rouwbetuigingen 

Met ongeloof heb ik het droevige bericht vernomen... We hebben nauw samengewerkt, spannende tijden meegemaakt in ons toenmalig OTSA customer service team en herinner mij vooral de goedlachsheid van Chrisje. Het doet ons allen weer spijtig genoeg stilstaan aan de harde realiteit. Alvast mijn steun aan familie en vrienden voor dit verlies.

Ex-collega en leeftijdsgenoot,
Jim

Jim Engels- 25/01/2022

Rouwbetuigingen 

Ik leerde Chrisje kennen op de zeestage waar we samen de uitdaging aangingen tot het behalen van ons brevet 2* Instructeur.
Later kwamen we elkaar terug tegen in het redactieteam van de Hippocampus, waar ik je pas echt leerde kennen als een zeer gedreven persoon.
Je overlijden donderdag kwam uit het niets en deed alles toch even stilstaan. Je zal binnen de duikwereld gemist worden.
Veel sterkte nu en in de komende tijd voor familie en vrienden.
Melanie en de duikclub Brugse Diepzeeduikers

Melanie Gevaert- 25/01/2022

Rouwbetuigingen 

Ik ben met u met dat verdriet.
Wat gaan we dat energiek, vastberaden optimistisch Chrisje missen.
We vergeten haar niet.

Wim Van Doeselaer- 24/01/2022

Rouwbetuigingen 

Bedankt Chrisje, voor de vrolijke noot en brede glimlach die je overal en altijd bracht. Elke keer opnieuw maakte die brede lach en spontaniteit onze dag wanneer je ons begroette aan de waterkant of ons ergens kwam bezoeken. Overal waar je kwam, maakte je nieuwe vrienden; heb je mensen aangestoken of bijgestaan in je prachtige hobby; en deed je alles om jouw duikfederatie naam en faam te geven. Omringd door vrienden heb je wilde zeeën overwonnen en ben je de mooiste avonturen ingedoken. Tijdens je rijke leven, was je een voorbeeld voor velen en had je het respect zoals het een topvrouw betaamt.

Jij bent nu vertrokken naar de meest ontspannende stage ooit, en wij blijven je dankbaar voor de talloze leuke herinneringen die je ons gegeven hebt.

AKO Diving Deurne

Dagmar AKO Diving- 24/01/2022


De andere berichten ...